Nystartade företag redovisning Karlskrona

Välkommen

Varmt välkommen till AJ Redovisningskonsult, jag hjälper nystartade och etablerade företag i bland annat Karlskrona. Till mig kan du i Karlskrona vända dig när ditt företag behöver hjälp med bokföring och redovisning. Att starta företag är inte alltid en dans på rosor, det är många aspekter som man behöver ha i åtanke. Jag vill vara en stöttepelare för nystartade företag och bidra till att din verksamhet kan drivas framåt. Befinner du dig i Karlskrona och behöver hjälp med redovisning, då har du kommit helt rätt!

nystartade företag redovisning

Redovisning och bokföring

Inom redovisning, bokföring och ekonomitjänster besitter jag på AJ Redovisningskonsult en stor kompetens. Jag vet vad som krävs för att du och ditt företag ska ha koll på ekonomin, oavsett om ni är nystartade eller redan etablerade.

Redovisning för nystartade företag i bland annat Karlskrona

Tjänster:

  • Redovisning
  • Bokföring
  • Deklarationer
  • Lönehantering
  • Kund- &  Leverantörskontra
  • Budgetering
  • Och mycket mer

Läs gärna mer om mitt utbud HÄR!

Om AJ Redovisningskonsult

Adam Jonsson startade 2016 AJ Redovisningskonsult med ambitionen att skräddarsydda lösningar inom ekonomi och redovisning till företag. Jag vill med mina tjänster visa att redovisningen inte ska vara svår eller komplicerad, oavsett vilken företagsform det gäller. Kanske känner du att bokföringen inte är din starkaste sida, du har inte tid eller ork för att hålla dig uppdaterad på lagar och regler inom området. Då finns jag på AJ Redovisningskonsult här för att hjälpa dig med den biten.

Skräddarsydda lösningar

Tillsammans hittar vi den smidigaste och bästa lösning för dig och ditt företag. En lösning som innebär att du får tid över till att driva din verksamhet framåt, tid för att göra det du brinner för. Som ditt företags samarbetspartner är jag lyhörd och arbetar alltid med en personlig service. Lämna över redovisningen till AJ Redovisningskonsult, tillsammans hjälps vi åt att spara både tid och pengar till ditt företag. Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor. Välkommen till AJ Redovisningskonsult!

Kontakta Oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

AJ Redovisningskonsult     Telefon: 076-82 69 995      E-post: adam@ajredovisningskonsult.se     Besöksadress: AJ Redovisningskonsult, Landsvägsgatan 1 A Lgh 1202, 371 39 Karlskrona   

AJ Redovisningskonsult
Telefon: 076-82 69 995
E-post: adam@ajredovisningskonsult.se
Besöksadress: AJ Redovisningskonsult, Landsvägsgatan 1 A Lgh 1202, 371 39 Karlskrona